Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.Proč Naruta nikdo ze začátku seriálu neměl rád?

a) Protože byl blbej

b) Protože všem dělal naschvály

c) Protože má v sobě zapečetěného démona

2.Koho Naruto miluje??

a)Sasukeho

b)Sakuru

c)Inu

3.Komu se Naruto líbí a je do něj tajně zamilovaný???

a)Hináta

b)Kiba

c)Temari

4.Kdo má také zapečetěného démona ve svém těle jako Naruto??

a)Kankurou

b)Temari

c)Gaara

5.Jsou Naruto a Gaara kamarádi?

a)Ne

b)Ano

6.Která vesnice patří Orochimarovi?

a) Zvuková vesnice

b) Vesnice vln

c) Písená vesnice

7.Kdo je Orochimarův špion?

a)Naruto

b)Kabuto

c)TenTen

8.Jak se jmenuje ninja z listové vesnice který umí jenom Taijutsu?

a)Hinata

b)Neji

c)Lee

9.Který(Kteří) ninja(ninjové) ovládá(jí) Biakugan?

a)Gaara

b)Neji a Hináta

c)Naruto

10.Který klan ovládá Sharingan a kdo?

a)Klan: Hyuga - Sasuke a Neji

b)Klan:Uchiha - Itachi a Neji

c)Klan:Uchiha - Itachi a Sasuke

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

saske je homouš

(kakashi, 2. 12. 2014 17:47)

SASKE je homoušššššššššššššššššššš

Re: saske je homouš

(Epic, 2. 12. 2014 17:49)

ŽE JO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: saske je homouš

(zugzug, 2. 12. 2014 17:50)

jo to je

Re: saske je homouš

(Naruto Uzumaki, 2. 12. 2014 17:51)

JÁ HO UPŘÍMNĚ NESNÁŠÍM!ALE CO SE DÁ DĚLAT FURT V ANIME JE.

Re: saske je homouš

(kakashi, 2. 12. 2014 17:53)

je to magor

Re: saske je homouš

(HM, 2. 12. 2014 18:04)

ASI TAK NO

INFO

(Epic, 2. 12. 2014 17:45)

Nebýt Naruta tak nemám co dělat.

Re: INFO

(kakashi, 2. 12. 2014 17:49)

to je pravda

hodnocení testu

(Naruto Uzumaki, 2. 12. 2014 17:43)

super test :D

aeruheýreruhíw

(suhoefuhoeuhofuh, 2. 12. 2014 17:41)

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

testík

(kuba klika, 2. 12. 2014 17:39)

super test na obnovení vzpomínek na naruta

Chyba

(Michelle, 2. 12. 2013 22:26)

1.Je to až moc primitivní
2.Je to Hinata a ne Hináta

Odpovědi

(Sasuke, 17. 4. 2013 20:52)

c,b,a,c,b,a,b,c,b,c

ha

(kushina, 6. 4. 2013 16:01)

1)c
2)b
3)a
4)c
5)b
6)a
7)b
8)c
9)b
10)c

Test.

(Naruto-Oumí, 30. 1. 2013 16:25)

1.c,2.b,3.a,4.c,5.b * už jo *,6.a,7.b,8.c,9.b,10.c.

ucilak

(tajni zavislak, 6. 5. 2012 20:14)

c) Protože má v sobě zapečetěného démona
b)Sakuru
a)Hináta
c)Gaara
b)Ano
a) Zvuková vesnice
b)Kabuto
c)Lee
b)Neji a Hináta
c)Klan:Uchiha - Itachi a Sasuke

odpovedi

(kabuto, 23. 1. 2011 6:40)

1c,2b,3a,4c,5a,6a,7b,8c,9b,10c

Re: odpovedi

(rosta, 6. 5. 2012 19:46)

mislim ze ti otaski souw c,b,a,c,b,a,b,b,b,c

Re: odpovedi

(naruto , 6. 5. 2012 19:51)

1.Proč Naruta nikdo ze začátku seriálu neměl rád?

a) Protože byl blbej

b) Protože všem dělal naschvály

c) Protože má v sobě zapečetěného démona

2.Koho Naruto miluje??

a)Sasukeho

b)Sakuru

c)Inu

3.Komu se Naruto líbí a je do něj tajně zamilovaný???

a)Hináta

b)Kiba

c)Temari

4.Kdo má také zapečetěného démona ve svém těle jako Naruto??

a)Kankurou

b)Temari

c)Gaara

5.Jsou Naruto a Gaara kamarádi?

a)Ne

b)Ano

6.Která vesnice patří Orochimarovi?

a) Zvuková vesnice

b) Vesnice vln

c) Písená vesnice

7.Kdo je Orochimarův špion?

a)Naruto

b)Kabuto

c)TenTen

8.Jak se jmenuje ninja z listové vesnice který umí jenom Taijutsu?

a)Hinata

b)Neji

c)Lee

9.Který(Kteří) ninja(ninjové) ovládá(jí) Biakugan?

a)Gaara

b)Neji a Hináta

c)Naruto

10.Který klan ovládá Sharingan a kdo?

a)Klan: Hyuga - Sasuke a Neji

b)Klan:Uchiha - Itachi a Neji

c)Klan:Uchiha - Itachi a Sasuke

lahké

(Neji Hyuga shippuden, 4. 5. 2012 22:55)

Je moc ale moc lahký ten test.Dajte niečo tažšie.